ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πιθανότητα για Ορτέγκα

Η πιθανότητα για Ορτέγκα

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα ανυπομονεί για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μπακ βρίσκεται στο Λιμάνι μία εβδομάδα και προπονείται με τους νέους συμπαίκτες του. Στο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο ταξίδεψε μαζί με την αποστολή, προκειμένου να παρακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους» και να κατανοήσει περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, αλλά και τα «θέλω» του Μαρτίνεθ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει ότι έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά και τον θέλει άμεσα στην ομάδα. Έτσι λοιπόν, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να δώσει στον Ορτέγκα χρόνο συμμετοχής στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Μετά από το παιχνίδι με τη Λαμία, ακολουθεί διακοπεί λόγω των εθνικών ομάδων. Ύστερα, ο Θρύλος έχει να δώσει δύο δυνατά ματς, με την ΑΕΚ εκτός έδρας και με τη Φράιμπουργκ εντός. Ο Μαρτίνεθ φυσικά θέλει να έχει όλους τους παίκτες έτοιμους και γι' αυτό αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Αργεντινό μπακ άμεσα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ