ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάντα μπροστάρης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Πάντα μπροστάρης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Η νέα σπουδαία πρωτοβουλία του Προέδρου του Ολυμπιακού, στους πληγέντες Βόλου και Καρδίτσας , δηλώνει περίτρανα, αυτό που ήδη ξέρουμε: Ότι ο Ολυμπιακός είναι ιδέα. Είναι κάτι περισσότερο από μία ομάδα, από έναν Σύλλογο. Είναι, όπως συχνά-πυκνά επισημαίνει και ο Κώστας Καραπαπάς, ένα κοινωνικό φαινόμενο. Ο Θρύλος είναι πάντα. Γιατί είναι πάντα εκεί, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο άνθρωπος που δεν… κρύβεται. Ο άνθρωπος που βγαίνει πάντα μπροστά…

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Μάνδρα, Μάτι, προσφυγικό στο λιμάνι του Πειραιά, συσσίτια Ιερών Μητροπόλεων, UNICEF, Ελπίδα, Φλόγα, Ψέριμος, Κεφαλονιά, Ιαπωνία, Έβρος και άλλα τόσα. Το έργο του Ολυμπιακού απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και πέρα από αυτή… Οι πρόσφυγες, στο λιμάνι του Πειραιά, οι οποίοι λάμβαναν καθημερινά τροφή, για τόσο μεγάλο διάστημα, έμαθαν τι εστί Ολυμπιακός, λόγω της πρωτοβουλίας του ηγέτη του Θρύλου, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν… κρύβεται. Δρα, δεν μένει στα λόγια. Δημιουργεί, προσφέρει. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τις κλίνες ΜΕΘ, στη μάχη κατά του κορονοϊού; Την διοργάνωση του Αγώνα κατά της φτώχειας με αστέρες του ποδοσφαίρου, ή μήπως το αντιπολεμικό φιλικό για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Είναι έτσι μαθημένος, ο Πρόεδρος του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου. Βαδίζει στον δρόμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Προσφέρει, σε όσους είχαν ανάγκη… Το ίδιο κάνει και τώρα, δηλώνοντας αυτό που ήδη ξέραμε: «Είμαι εδώ!».

Θυμίζουμε τι προσφέρει στους πληγέντες του Βόλου και της Καρδίτσας η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη:

  • Στο Βόλο έφτασαν ήδη εχθές δύο νταλίκες με 30.000 φιάλες νερού 1,5 λίτρου.
  • Για την Καρδίτσα έφυγαν εχθές νταλίκες με 25.000 φιάλες νερού επίσης 1,5 λίτρου, όπως και κούτες με ξηρά τροφή, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ