ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρέξτε να προλάβετε! Mόλις 850 εισιτήρια εισιτήρια διαρκείας έμειναν!

Τρέξτε να προλάβετε! Mόλις 850 εισιτήρια εισιτήρια διαρκείας έμειναν!

Όλο και πιο κοντά το sold out στα διαρκείας! Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει καθημερινά την τεράστια στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα, έχοντας κλείσει ήδη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον, οι φίλοι των Πειραιωτών θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν και εκείνοι να πάρουν θέση στην κερκίδα, αφού απομένουν λιγότερα από 850 εισιτήρια προς τη διάθεση του κόσμου, διότι είναι πολύ δύσκολο να διατεθούν περισσότερα από 20.000, ο οποίος είναι το… ταβάνι των Πειραιωτών!

Ο κόσμος του Θρύλου στέλνει από πολύ νωρίς το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όντας αποφασισμένος να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την αγαπημένη του ομάδα, δίνοντάς της ώθηση, ώστε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Η «τρέλα»… διαρκείας, λοιπόν, συνεχίζεται με τον κόσμο του Θρύλου, να επαναλαμβάνουμε ότι πρέπει να τρέξει να προλάβουν, προκειμένου να προλάβει και να προμηθευτει  ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Τα εναπομείναντα «ερυθρόλευκα» διαρκείας είναι μόλις 850 και διατίθενται καθημερινά από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στη θύρα 25 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00) και διαδικτυακά όλες τις ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο.

Ωστόσο, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή (15/9) και ώρα 15:00, οπότε θα διακοπεί προσωρινά, λόγω της κυκλοφορίας των εισιτηρίων με τη Φράιμπουργκ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Από την Παρασκευή 22/9 (10:00) θα συνεχιστεί η διάθεση των διαρκείας που θα έχουν απομείνει».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ