ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για Σερβία ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για Σερβία ο Ολυμπιακός

Στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις επιστρέφει ο Ολυμπιακός αύριο, Πέμπτη (5/10). Με τον Θρύλο να ολοκληρώνει, σήμερα (4/10), στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς στη Σερβία με την Μπάτσκα Τόπολα, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μετά το άνετο «διπλό» (0-3) στα Ιωάννινα επί του ΠΑΣ, για την 7η «στροφή» της Stoiximan Super League, οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται και πάλι στην Ευρώπη και θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο γήπεδο των Σέρβων, την πρώτη τους στη φάση των ομίλων του φετινού θεσμού.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, γνωρίζοντας την ποιότητα της Μπάτσκα Τόπολα, καταστρώνει τα πλάνα του, για να «κατεβάσει» την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στη Σερβία, με στόχο την πρώτη φετινή νίκη των Πειραιωτών στη φάση των ομίλων του Europa League (Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Εσε, Καμαρά, Σολμπάκεν, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί το πιθανό σχήμα).

Υπενθυμίζεται, ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι πρώτη και αήττητη στο σερβικό πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό, τόσο το προπονητικό επιτελείο όσο και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου γνωρίζουν τη δυσκολία του ματς στη Σερβία, όμως ξέρουν ότι με νίκη επί της ομάδας του Ζάρκο Λάζοβιτς, παίρνουν προβάδισμα για την τρίτη θέση στον όμιλο του Europa League.

Έτσι, με πρωινή (11:45) προπόνηση στο Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν, σήμερα, την προετοιμασία τους για το ευρωπαϊκό ματς με την Μπάτσκα Τόπολα και στη συνέχεια, το μεσημέρι στις 16:30, αναχωρούν από το «Ελ. Βενιζέλος» για τη Σερβία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ