ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «απόλυτοι» του Ντιέγκο!

Οι «απόλυτοι» του Ντιέγκο!

Δεκατρία παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ένα… break από τις υποχρεώσεις τους πλέον και θα επιστρέψουν στη δράση στις 22 Οκτωβρίου και στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Στο διάστημα αυτό, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δώσει πολλές ευκαιρίες και έχει αξιοποιήσει στο έπακρο το «γεμάτο» ρόστερ που έχει. Έχοντας και στη λίστα ποδοσφαιριστές όπως ο Ραμόν που αποχώρησε με δανεισμό με προορισμό την Εσπανιόλ, ο Ισπανός τεχνικός έχει στηριχτεί σε 25 συνολικά ποδοσφαιριστές!

Και όλα αυτά, ενώ υπάρχουν ακόμα παίκτες όπως ο Ομάρ Ρίτσαρντς και ο Ζουλιάν Μπιανκόν, που δεν έχουν κάνει την παρθενική τους εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα». Ήδη από τις επιλογές που έχει, ο Μαρτίνεθ έχει «χτίσει» ένα «σκελετό» παικτών, ενώ υπάρχουν κάποιοι που έχουν «κλέψει» την παράσταση. Αναλυτικότερα υπάρχουν τρεις παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν παίξει σε όλα τα ματς του θρύλου. Ο Μαντί Καμαρά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι οι δύο εξ αυτών, με τον χαφ από την Γουινέα και τον Έλληνα γκολκίπερ να έχουν και το «απόλυτο» παίζοντας στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Εξάλλου το… 13αρι έχει «πιάσει» και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον αστερίσκο πως σε δύο αγώνες ήρθε ως λύση από τον πάγκο.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ