ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για τη δήλωση Μαρινάκη για τον προτεινόμενο αρχιδιαιτητή (video)

Το MEGA για τη δήλωση Μαρινάκη για τον προτεινόμενο αρχιδιαιτητή (video)

Tην έντονη αντίδραση του Προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, προκάλεσε η πρόταση του Προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου για το νέο αρχιδιαιτητή.

Η πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου να αναλάβει καθήκοντα αρχιδιαιτητή ο Πίτερ Φρόιντφελντ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ και των τακτικών του, καθώς «ξεκίνησε πάλι μια παράτυπη παράνομη διαδικασία».

Ο πρόεδρος της Super League τόνισε στην ΕΕΠ, πως ο Μπαλτάκος αποφάσισε μόνος του για τον 59χρονο Σουηδό, χωρίς να ζητήσει από την UEFA στείλει βιογραφικά, υπογραμμίζοντας πως «με αυτή τη διαδικασία ξεφτιλίζονται πάλι τα πάντα».

Ακόμη ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαφώνησε κάθετα και καταψήφισε την πρόταση του Μπαλτάκου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

Για μια ακόμα φορά θλίβομαι για την τακτική Μπαλτάκου και για τα ψέματα που λέει. Ξεκίνησε πάλι μια παράτυπη παράνομη διαδικασία και κόντρα σε όσα αποφασίσαμε ομόφωνα στην Super League και σαν ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είπαμε το πιο απλό. Να στείλει η UEFA που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο 3 βιογραφικά και να επιλέξουμε.

Ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με την UEFA και τη FIFA και δεν ζήτησε βιογραφικά. Δεν μίλησε ποτέ με τον Ροσέτι και δεν ζήτησε βιογραφικά, ξέθαψε, γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του, έναν άνθρωπο που απορρίψαμε το 2020 και έχει να δουλέψει από το 2019. Δεν έχει σχέση από τότε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ασχολείται μόνο με τη γειτονιά του. Άσχετα με το αν είναι καλός ο άνθρωπος αυτός, έχει να δουλέψει 4 χρόνια. Τι σας εμποδίζει να πάρετε 3 βιογραφικά και ένα αυτό 4;

Με αυτή τη διαδικασία ξεφτιλίζονται πάλι τα πάντα. Είπαμε να πάρουμε 3 βιογραφικά και αντί αυτού μας παρουσιάζετε ένα βιογραφικό που έχει απορριφθεί και επιλέγετε πάλι διαδικασίες αδιαφανείς.

Ξεφτιλίζονται όλα όπως ξεφτιλίζουν την ΕΠΟ κάθε μέρα, όπως ξεφτιλίζουν την Εθνική με τους Δημητριάδηδες και όλα τα υπόλοιπα. Όπως και στα παιχνίδια και τις διαιτησίες που βλέπουμε και ξεφτιλίζεται το προϊόν ποδόσφαιρο. Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο και πλέον δεν μπορεί να καθαριστεί με τίποτε. Θλίβομαι που άλλα πράγματα συμφωνούμε στη Λίγκα και άλλα ακούμε σήμερα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι θα πάμε μπροστά;

Φυσικά ως πρόεδρος της Super League διαφωνώ με τη διαδικασία και καταψηφίζω. Ο μόνος δρόμος είναι να κρατήσετε τον Φρόιντφελντ και να βρείτε και 3 ακόμα βιογραφικά. Αλλιώς δεν υπάρχει συζήτηση.


 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ