ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέρα «γεμάτη» με Ολυμπιακό!

Μέρα «γεμάτη» με Ολυμπιακό!

Μπορεί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να μην αγωνίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα τμήματα Ακαδημίας του θρύλου. Ειδικότερα, το Σάββατο, θα είναι ιδιαίτερα «γεμάτο», αφού πέρα από την εντός έδρας αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Ρέντη (16:00), για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, θα υπάρξουν αναμετρήσεις και για την ομάδα των Εφήβων της ομάδας του Πειραιά, αλλά και αυτής των Παίδων.

 Αναλυτικότερα, ο Ολυμπιακός Κ17 που ολοκλήρωσε με «4 στα 4» τη φάση των ομίλων μετά και από τη νίκη επί της Κηφισιάς με 4-0, θα αγωνιστεί το Σάββατο στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Kicks Academy», με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το παιχνίδι για τα «μωρά» του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 και είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και είναι παιχνίδι μπαράζ με φόντο την απευθείας είσοδο στην τελική φάση (Final 4) της Σούπερ Λιγκ! 

Αναφορικά με την ομάδα Παίδων του θρύλου, θα δώσει την ίδια μέρα (Σάββατο), τον πρώτο της αγώνα για την Σούπερ Λιγκ Κ15. Στο γήπεδο της Προοδευτικής, το σύνολο του Τάσου Πάντου θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Πανιώνιο, σε ένα ματς που έχει ώρα… σέντρας στις 12:00. Σε ό,τι αφορά  το ντέρμπι «αιωνίων» της Κ19, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το πότε θα διεξαχθεί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ