ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μαρέσκα δεν αντιλήφθηκε τίποτα, απλά ο ΠΑΟ δεν ήθελε να παίξει!

Ο Μαρέσκα δεν αντιλήφθηκε τίποτα, απλά ο ΠΑΟ δεν ήθελε να παίξει!

Οριστική διακοπή έχουμε στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός  στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού από το Φαληρικό γήπεδο και το ματς θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ωστόσο,  αξίζει να γίνει μια αναδρομή των γεγονότων απόψε με τον Παναθηναϊκό να αποδεικνύει πως κατέβηκε στο Καραϊσκάκη με συγκεκριμένο σκοπό.

Πάμε να το πάρουμε από την αρχή. Αρχικά ο διαιτητής, Μαρέσκα, είπε ότι ο ίδιος δεν είδε τίποτα, όσον αφορά τον Χουάνκαρ, ενώ ο Παναθηναϊκός αποχώρησε μόνος από το γήπεδο χωρίς να σφυρίξει τίποτα ο Ιταλός ρέφερι. Μάλιστα, ο παρατηρητής είπε πως ούτε ο ίδιος είδε τίποτα. Από την πλευρά του ο γιατρός έλεγε ότι κλινικά δεν έχει θέμα ο παίκτης και ότι θα μπορούσε να συνεχίσει, αλλά ο ίδιος ο Χουάνκαρ και ο Παναθηναϊκός, επέμεναν να πάει νοσοκομείο να εξεταστεί.

Αφού πέρασαν δύο ώρες, ο Μαρέκσα είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο και έτσι η μοίρα του ματς θα κριθεί στο δικαστήριο. Ο Παναθηναϊκός από την αρχή δεν ήθελε να παίξει και είναι ολοφάνερο. Μάλιστα, ο γιατρός που είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός, προσπαθούσε συνέχεια να καθυστερήσει την απόφαση και να πάει το ματς για διακοπή. Ακόμη, ο Χουάνκαρ έφυγε 2 ώρες μετά, ενώ ο γιατρός είχε ήδη πει ότι ειναι οκ κλινικά και ότι ο παίκτης δεν είχε το παραμικρό, δεν είχε καμία αμυχή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ