ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρτίνεθ: «10 με τόνο στον κόσμο, χαρούμενοι με τον Πορόζο»

Μαρτίνεθ: «10 με τόνο στον κόσμο, χαρούμενοι με τον Πορόζο»

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Χαμ, μέσα σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Θρύλου, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, αλλά και για την εξαιρετική εμφάνιση του Πορόζο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για το ματς: "Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, κερδίσαμε σε δύσκολο παιχνίδι και με την αξία μας. Είμαι ευτυχισμένος για το πώς παίξαμε, σε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, είμαστε ευτυχισμένοι, σημαντική διοργάνωση για εμάς. Είχαμε δουλέψει πολύ".

Για την εμφάνιση αν είναι δήλωση για τις δυνατότητές της: "Το ποδόσφαιρο είναι το παρών, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα, χωρίς υπερβολές όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, χωρίς φιέστες στις επιτυχίες. Μού είχαν μιλήσει για τις μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού, είχα την ευκαιρία να ζήσω μία. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είμαστε ένα. Παίρνει δέκα με τόνο. Ήμασταν ένα, γι' αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για τον Πορόσο: "Όπως πάντα όλοι είμαστε απαραίτητοι, η ομάδα αποτελείται απ'΄όλους και όλοι θα πάρουν την ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι με τον Πορόσο, δουλεύει πολύ, χωρίς να επηρεάζεται από τον εξωτερικό θόρυβο. Πήρε την ευκαιρία του και μας βοήθησε πολύ, ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες. Σήμερα ήταν από το παιχνίδια που ήταν δύσκολο να μπει κάποιος λόγω του ρυθμού. Είμαστε ευχαριστημένοι απ' όλη την ομάδα".

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ