ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, διέλυσέ τους!

Θρύλε, διέλυσέ τους!

Η κορυφή δεν είναι για όλους. Είναι για αυτούς που μπορούν και την αντέχουν. Ο Ολυμπιακός το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και δυστυχώς για εκείνους, θα συνεχίσει να σηκώνει τη μία κούπα μετά την άλλη. 

Την Κυριακή (5/11) οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στο ΝΑΟ τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Super League. Μία ακόμα «μάχη» στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου, με χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ να είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν και πάλι μία τρομερή ατμόσφαιρα, όπως κάνουν πάντα, έχοντας μεγάλη αγάπη στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να φτάσουν στην κορυφή. Παίζοντας τους αγώνες εκεί που πρέπει να κρίνονται, στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα χαρτιά όπως έχουν μάθει κάποια ξεφτιλισμένα λαμόγια. 

Οι μάγκες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να μαζέψουν ακόμη τρεις βαθμούς και να αφήσουν τον ΠΑΟΚ να ονειρεύεται το τέταρτο (!) πρωτάθλημα της ιστορίας του. Όσο και να πολεμάνε τον Θρύλο, πάντα θα βλέπουν την πλάτη του. Ας το καταλάβουν. Δεν μπορούν να τον πλησιάσουν ούτε για αστείο.  

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ