ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To πρόγραμμα του Δεκεμβρίου, «ανοίγει» το ροτέισον

To πρόγραμμα του Δεκεμβρίου, «ανοίγει» το ροτέισον

Την ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά και για εντατική δουλειά με λιγότερη πίεση, έχει ο Ολυμπιακός, με τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Έτσι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει ένα διάστημα που θα δουλέψει στο Ρέντη χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως, ακολουθεί ένα βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίζοντας μάλιστα τους περισσότερους εκτός έδρας μέχρι το τέλος του 2023.

Αναλυτικότερα, επιστρέφει ο Ολυμπιακός με ματς στο γήπεδό του, στις 25 Νοεμβρίου με τον Παναιτωλικό, στη συνέχεια πάει στο Φράιμπουργκ 30 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Στις 3 Δεκεμβρίου, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αγωνιστεί στον Βόλο και αυτό θα είναι το παιχνίδι που θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει οριστεί επίσημα, αλλά θα είναι στο διάστημα 5-7 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο. Μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει ο δεύτερος την Κυριακή, 10 του μήνα, στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Θα ακολουθήσει στις 14 του μήνα το μοναδικό εντός έδρας ματς της ομάδας για το μήνα αυτό με… κόσμο. Αναλυτικότερα, οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν την Μπάτσκα Τόπολα, στο 6ο και τελευταίο ματς του Α ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη. Εξάλλου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ο Ολυμπιακός θα πάει στα Δυτικά προάστια, προκειμένου να αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ατρόμητο.  Υπενθυμίζεται πως με την ομάδα του Περιστερίου, ήταν προγραμματισμένο να παίξουν οι Πειραιώτες εκτός έδρας στον πρώτο γύρο, αλλά τελικά έγινε… «τράμπα», μιας και το γήπεδο του Ατρομήτου δεν ήταν έτοιμο για να φιλοξενήσει το ματς. Από εκεί και πέρα, το επόμενο προγραμματισμένο ματς για τον Ολυμπιακό μακριά από την έδρα του έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου. Και η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί με την Λαμία στην Φθιώτιδα, ενώ από εκεί και πέρα η Σούπερ Λιγκ δεν έχει ανακοινώσει τους επόμενους αγώνες της.

Όπως καταλαβαίνεται το πρόγραμμα του Θρύλου είναι «βαρύ» και  ανοίγει ευκαιρίες. Ανοίγει διαδρόμους προς την πρώτη ομάδα. Ανοίγει τον δρόμο για ευκαιρίες και για δοκιμές, από πλευράς Μαρτίνεθ. Η ομάδα θα χρειαστεί φρεσκάρισμα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Και θα το κάνει, δίνοντας ευκαιρίες και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη β’ ομάδα, ή «ρεζέρβες» από την πρώτη ομάδα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ