ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΜΕ Πορτογαλίας: «Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη η Ρίο Αβε»

ΜΜΕ Πορτογαλίας: «Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη η Ρίο Αβε»

Στην Πορτογαλία γράφουν  ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ θα έχει πλέον στην κατοχή του και την πορτογαλική Ρίο Άβε. Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ανέφεραν το ενδιαφέρον του Έλληνα εφοπλιστή και επιχειρηματία και την Κυριακή ολοκληρώθηκε το ουσιαστικό κομμάτι της συμφωνίας.

Πιο συγκεκριμένα,η γενική συνέλευση των μελών της Ρίο Αβε με 555 ψήφους (20 λευκά και 21 κατά) ενέκρινε το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εφόσον κλείσει και το τυπικό κομμάτι της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κατέχει το 80% του κεφαλαίου του συλλόγου, έχοντας ως άμεσο στόχο την επένδυση ενός μεγάλου ποσού για τις ανάγκες της Ρίο Άβε. Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε η πρόεδρος της ομάδας, Αλεξαντρίνα Κρους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης "έχει δεσμευτεί να επενδύσει ένα ποσό που φτάνει στα 20.5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2024".

Ένα μέρος του ποσού θα διατεθεί άμεσα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων χρεών της ομάδας, ένα το υπόλοιπο για τη μεταγραφική ενίσχυση της Ρίο Άβε στο παράθυρο του Ιανουαρίου και για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων, του γηπέδου και της Ακαδημίας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ