ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πογέτ: «Ανοιχτή η αγκαλιά μου για τον Φορτούνη, δεν μου ταίριαζε»

Πογέτ: «Ανοιχτή η αγκαλιά μου για τον Φορτούνη, δεν μου ταίριαζε»

Συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στάθηκε στην αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη από την Εθνική, τονίζοντας: «Δεν τον κάλεσα, γιατί δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά μου». Ωστόσο, ο Πογέτ είπε, πως η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για τον παικταρά του Ολυμπιακού. Για γέλια οι δηλώσεις του!

-Μετά από τόσο καιρό, τι δεν πήγε καλά με τον Φορτούνη, γιατί δεν έχουμε και πολλούς… Φορτούνηδες;

«Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, ούτε χρειάζεται περισσότερο ανακάτεμα... στην κουτάλα. Πολύ απλά τα πράγματα. Εγώ τον κάλεσα τον Μάρτιο, αλλά μετά, τον Ιούνιο, δεν τον κάλεσα, γιατί δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά μου, αλλά πάντα σε κάθε περίπτωση του τηλεφώνησα να του πώ το γιατί, όπως κάνω με κάθε παίκτη. Μετά τον Σεπτέμβριο, μου τηλεφώνησε ο Κώστας να μου πει ότι σταματά. Και νομίζω, πως τον Κώστα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τώρα. Είναι άδικο, γιατί πήρε μία απόφαση».

-Υπάρχουν πολλοί που λένε, πως φοβήθηκε τον ανταγωνισμό με τον Μπακασέτα και άλλοι, πως ο Κώστας που είναι ένα καλό παιδί, αντιδρά στην πίεση όχι όπως θα έπρεπε. Θα μπορούσε να επιστρέψει για το Euro;

«Όχι δεν υπήρχε κανένα θέμα ανταγωνισμού του Μπακασέτα με τον Φορτούνη. Είναι δύο εξαιρετικοί επαγγελματίες. Εμένα δεν μου έδωσε καθόλου την εντύπωση ο Φορτούνης ότι δεν αντέχει την πίεση. Εμένα ποτέ δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση, εγώ πάντα συζητούσα μαζί του, όπως για παράδειγμα όταν τον κάλεσα τον Μάρτιο».

-Θα μπορούσε να επιστρέψει για το Euro;

«Γιατί κάνετε σε εμένα αυτή την ερώτηση; Ο Κώστας πήρε την απόφαση. Επίσης, τον ρώτησαν στο τελευταίο παιχνίδι όταν έβαλε το γκολ (σ.σ. με τον Αστέρα) και είπε πως δεν είναι τώρα στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που βγήκαν από το παιχνίδι και γύρισαν ξανά πίσω».

-Η αγκαλιά σας είναι ανοιχτή, αν θέλει να γυρίσει;

«Ναι, η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και αύριο αν τον δω, θα μιλήσουμε. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Με πήρε τηλέφωνο πριν ανακοινώσει την απόφασή του. Και αυτό δείχνει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο».

-Αν πει «θέλω να επιστρέψω», θα τον δεχτείτε;

«Ναι, γιατί όχι; Είναι απόφασή του».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ