ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καμία τιμωρία του Ολυμπιακού, όνειρα βλέπουν

Καμία τιμωρία του Ολυμπιακού, όνειρα βλέπουν

Έπιασε δουλειά η προπαγάνδα για να βλάψει τον Ολυμπιακό και μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο, σχετικά με τα όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Όσα αναφέρουν τα περί τιμωρίας του Ολυμπιακού αποτελούν «παραμύθια» καθώς δεν προκύπτει από κάπου τέτοια περίπτωση επειδή δεν είχαμε επεισόδια.

Στον Βόλο δεν υπήρξε διακοπή αγώνα λόγω επεισοδίων αλλά λόγω των χημικών που έριξε η αστυνομία, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στην εξέδρα και παράλληλα οι παίκτες και οι διαιτητές δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, για αυτό πήγαν στα αποδυτήρια. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά την προσωρινή διακοπή, κανείς δεν είχε μιλήσει περί οριστικής διακοπής καθώς δεν έγιναν επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου καθώς δεν κινδύνεψε κανείς από επεισόδια επειδή δεν έγιναν. Ένα παράδειγμα είναι το περσινό παιχνίδι (21/12/22) του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες», όπου έγιναν επεισόδια από τους οπαδούς των γηπεδούχων, παρόλα αυτά ο αγώνας διεξήχθη αφού διεκόπη προσωρινά στο 16’ και συνεχίστηκε μετά από 20’. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Για να επανέλθουμε στην περίπτωση του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός δεν προκύπτει κάτι ενοχοποιητικό για την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Άλλωστε, μέχρι και ο Δήμαρχος της πόλης και ιδιοκτήτης του Βόλου έριξε ευθύνες στην αστυνομία για όσα έγιναν: «Η εικόνα αυτή όμως είναι ντροπή και έχει παίξει ρόλο η ελληνική αστυνομία. Δεν γίνεται να απωθούν παίκτες με δακρυγόνα, πέσανε παίκτες και των δύο ομάδων κάτω, δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Στις εξέδρες κλαίγανε μικρά παιδιά».

Σημειώστε ότι το άρθρο 15, 4β αναφέρει ότι «σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

Άρα, όλα αυτά γίνονται για προπαγάνδα. Μέχρι που φαντάζονται διάφορα, αν και (επαναλαμβάνουμε) ότι δεν υπάρχει κάτι ενοχοποιητικό για τον Ολυμπιακό.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ