ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε… ρυθμούς Καρβαλιάλ κινούνται στον Ολυμπιακό!

Σε… ρυθμούς Καρβαλιάλ κινούνται στον Ολυμπιακό!

Σε… ρυθμούς Κάρλος Καρβαλιάλ κινούνται στον Ολυμπιακό! Ο Πορτογάλος βρίσκεται στη χώρα μας για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 58χρονος τεχνικός είναι αυτός που θα αναλάβει να βγάλει την ομάδα του Πειραιά από την κρίση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και να πάρει τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη τόσο για να συνεχίσει στην Ευρώπη όσο και για να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έρχεται ήδη ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα της ομάδας από τον τεχνικό διευθυντή των ερυθρολεύκων, άρα και έτοιμος για να πιάσει δουλειά. Από αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα πρέπει να αναμένονται και γρήγορα οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για τους ερυθρόλευκους στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναμένεται σήμερα να επισημοποιήσει το διαζύγιο της με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Επί της ουσίας απομένει το τυπικό για να αποτελέσει παρελθόν ο 42χρονος τεχνικός. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ