ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καταλαβαίνει τη δουλειά που έχει μπροστά του!

Καταλαβαίνει τη δουλειά που έχει μπροστά του!

Με τα... μούτρα στη δουλειά έπεσε κατευθείαν ο Κάρλος Καρβαλιάλ, που αποτελεί τον νέο κόουτς του Θρύλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που πέρασε την πόρτα του Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης (5/12), έδειξε τη διάθεση να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του και να προπονήσει την ομάδα για πρώτη φορά, δείχνοντας να έχει κατανοήσει για το τι πρέπει να κάνει, αλλά και την ειδική κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο ίδιος με το να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι έμπειρος και γνωρίζει καλά από τέτοιες καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ανασύνταξη και ο Πορτογάλος τεχνικός γνώριζει τι πρέπει να κάνει.

Φυσικά, η δουλειά που έχει να ρίξει ο Πορτογάλου κόουτς δεν θα περιοριστεί στις αναμετρήσεις μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννωων, καθώς ο Θρύλος έχει ως στόχο να παραμείνει και να διεκδικεί μέχρι τέλους και τους τρεις στόχους του, με ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο!

Για να συμβούν όλα αυτά σίγουρα κομβικό ρόλο θα παίξει η εργατικότητα, η αποφασιστικότητα, η δίψα και η ψυχολογία που θα επιχειρήσει να δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο Καρβαλιάλ, που δείχνει να έχει αντιληφθεί ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ