ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «μπακ απ» Ελ Αραμπί

Το «μπακ απ» Ελ Αραμπί

Η διαθέσιμη λύση για τη φανέλα με το «9» το προσεχές διάστημα, θα είναι σταθερά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά από πίσω του θα βρίσκεται ως «μπακ απ» ο συμπατριώτης του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Με τον 36χρονο Μαροκινό φορ να «σκαρφαλώνει» μια θέση στην ιεραρχία των φορ και να γίνεται πλέον το νούμερο «2», από νούμερο «3» που ήταν μέχρι στιγμής μετά από τον τραυματισμό του Στέβαν Γιόβετιτς.

Ο Ελ Αραμπί πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με την Φράιμπουργκ για λίγα λεπτά και προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ένα… τελειωμένο ματς και έτσι επανήλθε στο γήπεδο με την πρώτη ομάδα, μετά από δύο μήνες. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στον αγώνα με τον Βόλο.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ελ Αραμπί ήταν την 1η Οκτωβρίου, όταν και πέρασε ως αλλαγή στους «Ζωσιμάδες», στο εκτός έδρας 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Μέχρι στιγμής έχει οκτώ συμμετοχές τη φετινή σεζόν, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ως αλλαγή. Ο Ελ Κααμπί διατηρείται όσο μπορεί σε καλή κατάσταση. Αυτό το πέτυχε μέσω των δύο «γεμάτων» εμφανίσεων του με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, στην οποία και έπαιξε ως βασικός και κάτω από τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα, διατήρησε τη φόρμα και το ρυθμό του.

Μάλιστα, στο πρώτο ματς με τον Διαγόρα Ρόδου σκόραρε και το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ δραστήριος ήταν και στη «λευκή» ισοπαλία στο Ρέντη με την Καλαμάτα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ