ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διπλό στο Περιστέρι και... Καλά Χριστούγεννα!

Διπλό στο Περιστέρι και... Καλά Χριστούγεννα!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει απόψε στο Περιστέρι και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Εκεί θα κριθεί άλλη μια «μάχη», στην προσπάθεια αντεπίθεσης, την οποία κάνει. Στόχος του είναι να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο. Απέναντι στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός, στις 20:30. Στόχος το «διπλό» και το +3, περιμένοντας τους άλλους να… λυγίσουν. Κάτι το οποίο δεδομένα θα συμβεί στην πορεία του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει τα θεματάκια του, αλλά είναι σίγουρο ότι θα δούμε έναν Ολυμπιακό χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις στην 11άδα του. Ίσως σε ένα-δύο σημεία, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός κρίνει ότι χρειάζεται.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Φορτούνης και τη θέση του θα πάρει ο Μπιέλ, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο ανεβασμένος Ελ Αραμπί, αλλά και ο Μαντί Καμαρά. Τη θέση του 2ου, ο οποίος θα ήταν στο βασικό σχήμα υπό άλλες συνθήκες, θα πάρει πιθανότατα ο Αλεξανδρόπουλος. Στα θετικά, η επιστροφή του Ρέτσου, ο οποίος εξέτισε την ποινή καρτών που είχε.

Όπως και να ‘χει, απέναντι σε μια ομάδα ικανή, όπως ο Ατρόμητος, ο Ολυμπιακός θέλει -και πρέπει- να πάρει αυτό το ματς, το οποίο θα τον οδηγήσει -ενδεχομένως- ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Περιμένοντας γκέλα των αντιπάλων του και διατηρώντας σταθερότητα στις νίκες, ο Θρύλος μπορεί να δημιουργήσει… άγχος, στην απέναντι πλευρά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ