ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κυρίαρχος και στο Περιστέρι ο Θρύλος!

Κυρίαρχος και στο Περιστέρι ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός έχει παραδοσιακά δύσκολο έργο στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, άλλωστε. Δύσκολα περνάει ο Ολυμπιακός από την έδρα του Ατρόμητου, αλλά περνάει. Πάμε να δούμε την παράδοση, η οποία χρίζει φαβορί τον Θρύλο.

Αναλυτικά η Σούπερ Λιγκ αναφέρει:

«Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε πέρσι δύο φορές τον Ολυμπιακό και οι δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία και μάλιστα σε διάστημα δέκα ημερών. Αρχικά στις 11 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Ελλάδος με 2-2 (8 Τζοβάρας, 51’ Κωτσόπουλος – 38’ Σισέ, 44’ Μαρσέλο) και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα 1-1 (64’ Φριντγιόνσον – 54’ Μπακαμπού).

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για 23η φορά για την A’ Eθνική/Super League με τους Ερυθρόλευκους να έχουν θετικό απολογισμό σε αυτές τις αναμετρήσεις, αλλά με την ομάδα του Περιστερίου να χάνει δύσκολα τα περισσότερα από τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει συνολικά 16 νίκες σε 22 αναμετρήσεις, αλλά οι 12 από αυτές είναι με διαφορά ενός γκολ (10 με 1-0 και 2 με 2-1).

Ο Πέτρος Καραβίτης και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τρία γκολ είναι οι πρώτοι σκόρερ σε αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ για τον Ατρόμητο δύο φορές δίχτυα έχει βρει ο Γιώργος Κορακάκης.

Η πρώτη αναμέτρηση της ιστορίας τους στην Α’ Εθνική/Super League με γηπεδούχο τον Ατρόμητο ήταν την 1η Απριλίου του 1973, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με το γκολ του Πέτρου Καραβίτη στο 21ο λεπτό.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Α’ Γύρο ολοκληρώθηκε με νίκη του Ολυμπιακού με 4-0, με τον Γιώργο Μασούρα να σημειώνει δύο τέρματα και τους Μαντί Καμαρά και Κίνι τα άλλα.

22 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

16 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 13-30

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ