ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχασε μια σπουδαία ευκαιρία, αλλά συνεχίζει...

Έχασε μια σπουδαία ευκαιρία, αλλά συνεχίζει...

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» δύο βαθμούς στο Περιστέρι, χάνοντας πολλές ευκαιρίες κόντρα στον φορμαρισμένο Ατρόμητο που έπαιξε φουλ άμυνα, πρόκειται για μια πολύ σημαντική απώλεια, αλλά πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίσει.

Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ, παρά την ασφυκτική πίεση στα αντίπαλα καρέ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα φάνηκε ξανά και ποιο είναι αυτό; Όταν λείπει ο Φορτούνης δεν μπορεί να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο και γενικά η εικόνα της ομάδας είναι διαφορετική και το είδαμε και στο Περιστέρι.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, θα αναλύσει (ήδη το κάνει) τι δεν πήγε καλά στο Περιστέρι και ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε αυτό το παιχνίδι.. Δεν μπορεί, όμως, να σταθεί περισσότερο, από όσο πρέπει, σε αυτό. Ήδη από σήμερα, ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη, για σκληρή δουλειά στη διακοπή των  Χριστουγέννων και πρέπει να γίνει ανάγνωση των σημειώσεων του Καρβαλιάλ με τα λάθη που έγιναν στο Περιστέρι και ώστε να μην ξαναγίνουν στα επόμενα παιχνίδια.

Τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο και οι ποδοσφαιριστές του, γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι δεν πήγε καλά, κόντρα στους Περιστεριώτες και θα το διορθώσουν άμεσα. Η διακοπή δίνει στον Ολυμπιακό χρόνο ,αλλά πλέον θέλει και πλάνο. Πλάνο μεταγραφών ,με σωστές κινήσεις που θα επιφέρουν στην ομάδα την απαραίτητη δυναμική της.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ