ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάει Αμερική ο Σοάρες

Πάει Αμερική ο Σοάρες

Στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, η Χαποέλ Μπερ Σεβά αγωνίστηκε με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Τον Μιγκέλ Βίτορ, τον Τάχα και τον Γουίλιαμ Σοάρες. Ο τελευταίος, πάντως, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον επαναληπτικό. Όχι γιατί έχει κάποιο θέμα τραυματισμού ή τιμωρία λόγω καρτών.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός αποχωρεί από την πρωταθλήτρια Ισραήλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και πιο συγκεκριμένα στην Κολόμπους Κρου. Την ομάδα από το Οχάιο, που είναι χαμηλά στη βαθμολογία στην ανατολική περιφέρεια.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι συμπαίκτες του, μετά το ματς, τον σήκωσαν στα χέρια. Ο Σοάρες είχε ανακοινώσει πριν από το ματς στους συμπαίκτες του πώς θα ήταν πιθανότατα το τελευταίο με τη φανέλα της Χαποέλ. Οι παράγοντες της Μπερ Σεβά, πάντως, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσουν και να συμμετάσχει στο δεύτερο ματς.

Όμως, αυτό που ακούγεται είναι ότι αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Με τον Σοάρες να ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Κολόμπους, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τον αποχαιρέτησε

    Τον αποχαιρέτησε

    Η Χάποελ ευχαρίστησε τον Σοάρες για την προσφορά του στον σύλλογο...

  • Τώρα όλα για όλα στο Ισραήλ

    Τώρα όλα για όλα στο Ισραήλ

    Στο Μπερ Σεβά την προσεχή Τετάρτη θα κυνηγήσει ο Θρύλος την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ