ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φρανκφούρτη-Μπάγερν Μονάχου 5-1 (Τελικό)

Φρανκφούρτη-Μπάγερν Μονάχου 5-1 (Τελικό)

Στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δοκιμάζεται σήμερα η Μπάγερν Μονάχου, σε παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της Bundesliga, λίγες μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (6/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού προέρχεται από τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Μπόχουμ για το Κύπελλο, ενώ με το ίδιο σκορ (αλλά με μεγαλύτερη ευκολία) είχε νικήσει και την Ουνιόν Βερολίνου, την προηγούμενη εβδομάδα, για το πρωτάθλημα.

Παρακολουθήστε σε live ενημέρωση την εξέλιξη του αγώνα της Μπάγερν Μονάχου:

90+4' Φινάλε στο ματς. Η Άιντραχτ επικράτησε με 5-1 της Μπάγερν Μονάχου, η οποία διασύρθηκε, λίγες μέρες πριν το ματς με τον Θρύλο.

85' 5-1 Γκολ για την Άιντραχτ που κάνει πάρτι. Ο Αντρέ Σίλβα πέρασε τον Αλάμπα, μοίρασε στον Πασιένσια και αυτός από κοντά έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα.

71' Δοκάρι για την Μπάγερν με τον Αλάμπα.

64' Ο Μαρτίνεθ στη θέση του Μίλερ.

61' 4-1 Γκολ για την Φρανκφούρτη. Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Χιντερέγκερ έπιασε ωραία κεφαλιά και νίκησε τον Νόιερ.

59' Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Κάθετη μπαλιά του Γκνάμπρι από τα δεξιά, ο Άμπραχαμ πήρε τη... μπουκιά από το στόμα του Λεβαντόφσκι, που ήταν έτοιμος να πλασάρει από πολύ κοντά.

49' 3-1 Γκολ η Άιντραχτ. Λάθος του Γκνάμπρι, βγήκε η σέντρα από τα δεξιά και ο Άμπραχαμ με προβολή από κοντά, σκόραρε.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45' Ημίχρονο στο παιχνίδι:

37' 2-1 Γκολ η Μπάγερν Μονάχου. Υπέροχη ατομική ενέργεια και πλασέ από τον κορυφαίο σέντερ φορ στον κόσμο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

36' Ακυρωθέν (ορθώς) γκολ της Μπάγερν με τον Κίμιχ.

33' 2-0 Γκολ η Φρανκφούρτη. Σουτ του Κόστιτς, η μπάλα κόντραρε στον Κίμιχ και ο Σο με σουτ από κοντά σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

25' 1-0 Γκολ η Φρανκφούρτη. Σκόρερ ο Κόστιτς με πλασέ από κοντά.

14' Σουτ του Ντέιβις, μπλοκάρει ο Ρένοου.

11' Σουτ του Πασιένσια, μπλοκάρει ο Νόιερ.

9' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα βλέπει ο Μπόατενγκ, μετά τη χρήση του VAR, για το μαρκάρισμα στον Πασιένσια ακριβώς έξω από την περιοχή.

5' Σέντρα-σουτ του Πασιένσια, πρώην φορ του Ολυμπιακού, απέκρουσε ο Νόιερ.

2' Μεγάλη ευκαιρία με τον Γκνάμπρι, αστόχησε από κοντά.

1' Σέντρα στο παιχνίδι.

Η ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Μίλερ, Ντέιβις, Λεβαντόφσκι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ