ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εκθείασε ξανά τον Ολυμπιακό ο Αρτέτα

Εκθείασε ξανά τον Ολυμπιακό ο Αρτέτα

Λίγα πράγματα είπε ο Μικέλ Αρτέτα για το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, για το αυριανό δεν είπε τίποτα, παρά έκανε μόνο μία αναφορά στο πρώτο ματς, εκθειάζοντας τον Θρύλο και την έδρα του. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη γενική μας απόδοση εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά, δώσαμε τη μπάλα στον αντίπαλο και είχαμε κάποια θέματα στον έλεγχο. Εκτός από αυτό, η ομάδα έπαιξε με πολλή προσωπικότητα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο με σπουδαίες επιδόσεις στην έδρα του. Και καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Άρσεναλ.

Για το θέμα του Κολάσινατς: «Είδε έναν ειδικό. Δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Θα μάθουμε περισσότερα σύντομα». Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν θα αγωνιστεί ξανά, απάντησε «ελπίζω ναι, αλλά δεν ξέρω ακόμα».

Για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει: «Οι επιλογές εξαρτώνται από το τι βλέπουμε στην προπόνηση και τι θέλουμε να κάμνουμε απέναντι στον αντίπαλο»

Για τους δύο μήνες που συμπληρώνει στον πάγκο της Άρσεναλ: «Η ομάδα προχωράει καλά, το κλαμπ είναι σε καλύτερη θέση, απέκτησε ενότητα. Υπάρχουν πολλά θετικά αλλά πολλά που πρέπει να βελτιωθούν».

Για το αν είναι μία από τις δυσκολότερες σεζόν για τον ίδιο: «Θα έλεγα ότι είναι δύσκολη, αλλά προς στιγμήν έχουμε βελτιωθεί αρκετά, μπορούμε να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ