ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο για τον Ολυμπιακό. «Ας πάμε και ας αγωνιστούμε. Δεν είναι αυτό που θέλαμε, θέλουμε να αγωνιστούμε σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον απέναντι στο καυτό κοινό που έχει ο Ολυμπιακός, αυτός είναι ο τρόπος που μας αρέσει να δίνουμε τους αγώνες μας. Έτσι όμως είναι οι συνθήκες και μένει σε εμάς να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Το έχει πει πολλές φορές, δεν έχει νόημα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών, αυτή είναι όμως η πραγματικότητα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις όσον αφορά σε ιατρικά θέματα και είμαστε εντάξει. Απλά, μας αρέσει να παίζουμε σε φυσιολογικό περιβάλλον.

Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να υπήρχε αναβολή, αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η απόδειξη είναι η παρουσία τους στην προηγούμενη φάση κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και έναν καλό προπονητή που γνωρίζω», ανέφερε ο προπονητής της Γουλβς.

Για τον Ποντένσε: «Όλες οι ομάδες ξέρουν η μία την άλλη, δεν υπάρχουν πραγματικές εκπλήξεις και έχουμε πολλά εργαλεία για να αναλύουμε τα παιχνίδια. Φυσικά, υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που ίσως να μην είναι τόσο σημαντικές στην αρχή και που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, με τον Ντανιέλ Ποντένσε να μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό.

Ο Ποντένσε είναι έτοιμος, όπως και η υπόλοιπη ομάδα. Επιστρέφει κόντρα στην πρώην ομάδα του αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, αλλάζεις ομάδες και κάποια στιγμή τις συναντάς. Το να πάμε στην Ελλάδα για να δώσουμε αγώνα για τους «16» του Europa League είναι το καλύτερο κίνητρο για μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ