ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέλει Μανωλά ο Ρανιέρι

Θέλει Μανωλά ο Ρανιέρι

Πρωταθλήτρια Αγγλίας από το βράδυ της Δευτέρας η Λέστερ και ήδη άρχισε η μεταγραφολογία στο Νησί. Πολλά τα ονόματα που ακούγονται ήδη για την κάτοχο του τίτλου της Premier League. Αρκετά από αυτά "αποκάλυψε" η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport".

Τα έσοδα της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι από την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος αναμένεται να φτάσουν, όπως αναφέρουν οι αναλυτές, μεταξύ 215 και 220 εκατομμυρίων ευρώ! Ένα μεγάλο μέρος από αυτά αναμένεται να διατεθεί για την ενίσχυση του συλλόγου.

Με την "Gazzetta dello Sport" να γράφει για τους πρώτους στόχους. Για την άμυνα ο Κώστας Μανωλάς. Παίκτης που ξέρει καλά ο Κλαούντιο από τη θητεία του στην εθνική ομάδα. Δεν είναι τυχαία αυτή η αναφορά. Ο Μανωλάς έχει κάνει εξαιρετικά ματς με την Ρόμα και στο Νησί είναι περιζήτητος!

Για τη μεσαία γραμμή ο Μεντί της Νις, ενώ για την επίθεση ο Μπεντέκε της Λίβερπουλ, ο Μούσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Αμπουμπακάρ της Πόρτο. Το σίγουρο είναι πώς όσο θα περνούν οι ημέρες, τα ονόματα θα αυξάνονται. Πρωταθλήτρια είναι η Λέστερ, χρήματα υπάρχουν, οπότε είναι λογικό να γίνεται... χαμός με την ονοματολογία!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ