ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκησε και πάτησε κορυφή η Φράιμπουργκ!

Νίκησε και πάτησε κορυφή η Φράιμπουργκ!

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε η Φράιμπουργκ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου (1/10) με 2-1 της Μάιντς για την 8η αγωνιστική της Bundesliga και έφτασε στους 17 πόντους, μαζί με την Ουνιόν Βερολίνου.

Η Φράιμπουργκ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ. Ο Γκρέγκοριτς έκανε το δυνατό σουτ από τα δεξιά της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Γκρέγκοριτς έβαλε το πόδι του, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έπειτα στο έδαφος, χωρίς να περάσει το γραμμή. Ο Κοφί ακολουθούσε και με το κεφάλι έκανε το 2-0.

Η Μάιντς επέστρεψε στο παιχνίδι στο 52', όταν μετά από λάθος στην άμυνα της ομάδα του Στράιχ, ο Μπούρκαρντ από τα δεξιά της περιοχής τροφοδότησε τον Μαρτίν που μείωσε στο σκορ. Ωστόσο, το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, για την Φράιμπουργκ.

Η σύνθεση της Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Γκούνερ, Λίνχαρτ, Γκίντερ, Σιλντιγιά, Χέφλερ, Έγκεσταϊν (90+3′ Κέιτελ), Γκρίφο (84′ Βάισχοτ), Κιέρε (69′ Γεόνγκ), Ντοάν (69′ Σέντε), Γκρέγκοριτς (84′ Πέτερσεν)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ