ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το Εκουαδόρ κυριάρχησε, γλίτωσε η Ολλανδία

Το Εκουαδόρ κυριάρχησε, γλίτωσε η Ολλανδία

Χωρίς νικητή και με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολλανδία και Εκουαδόρ, για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου. Αμφότερες οι ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, σημειώνοντας την πρώτη τους ισοπαλία στην φετινή διοργάνωση.

Μεγάλη ημέρα για τον «πρωταγωνιστή» των Λατινοαμερικάνων, Έννερ Βαλένσια, ο οποίος πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης, έγινε ο πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, φτάνοντας τα 6 συνεχόμενα με τη φανέλα της πατρίδας του.

Η Ολλανδία προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ, με το εκπληκτικό γκολ του Γκάκπο στο 5' να δίνει το προβάδισμα στους «Οράνιε.Ο Κλάασεν εκμεταλεύθηκε το λάθος του Καισέδο στην άμυνα, τροφοδοτώντας στη συνέχεια τον Κόντι Γκάκπο, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Εστουπινιάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νόπερτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, με το γκολ να ακυρώνεται για υπόδειξη του Πορότσο σε θέση οφσάιντ.

Ωστόσο, το γκολ ήρθε από το Εκουαδόρ στο 49′, με τον Βαλένσια να παίρνει το «ριμπάουντ» από το σουτ του Εστουπινιάν που απέκρουσε αρχικά ο Νόπερτ. Η φάση ξεκίνησε έπειτα από λάθος των Ολλανδών λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: (Φαν Χάαλ) Νόπερτ, Ντάμφρις, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Φρένκι ντε Γιονγκ, Κόπμαϊνερς (80' Ντε Ρουν), Κλάασεν (69' Μπερχάους), Μπέρχβαϊν (46' Ντεπάι), Χάκπο (80' Βέγκχορστ)

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: (Αλφάρο) Γκαλίντες, Πρεσιάδο, Ινκαπιέ, Πορόσο, Τόρες, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Μέντες, Πλάτα (90' Ιμπάρα), Ένερ Βαλένσια (90' Ροντρίγκες), Εστράδα (74' Σαρμιέντο)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ