ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για την προετοιμασία της Εθνικής (video)

Το MEGA για την προετοιμασία της Εθνικής (video)

Η εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον πρώτο της αγώνα στα προκριματικά του Euro με το Γιβραλτάρ την Παρασκευή. Μπουχαλάκης και Μπάλντοκ είχαν χθες ενοχλήσεις και δεν ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα.

Την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, συνέχισε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Την Παρασκευή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο Φάρο της Πορτογαλίας, το Γιβραλτάρ.

Στη χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καμάρας», ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και για προληπτικούς λόγους δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση.

Την Παρασκευή διεξάγεται και το ντέρμπι του ομίλου της Εθνικής, με τη Γαλλία να υποδέχεται την Ολλανδία, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να φορά για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Παράλληλα, άρχισε και η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό απέναντι στη Λιθουανία, στη νέα έδρα της Εθνικής, στην «Opap Arena».

Όσον αφορά στην κόντρα ΕΠΟ – Super League, η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της αναδιπλώνεται και βάζει τέλος στο ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για διαιτητές ελίτ.

Όλα αυτά μία ημέρα μετά τη συμφωνία της με τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, για ορισμό διαιτητών πρώτης κατηγορίας UEFA από τα έξι κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ