ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και εντυπωσιακές φάσεις από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και εντυπωσιακές φάσεις από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Χρειάστηκε να περάσει 1,5 μήνας, από το εντυπωσιακό 7-0 επί της Γιουνάιτεντ στις 5 Μαρτίου για να πανηγυρίσει ξανά στην Premier League η Λίβερπουλ με το εξίσου εμφατικό 6-1 στην έδρα της Λίντς διατηρώντας τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι «Ρεντς» μπήκαν φουριόζοι στο ματς και στο 35’ με τον Χακπό άνοιξαν το σκορ για να κάνει το 2-0 ο Σαλάχ στο 39′ με ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη οι οπαδοί της Λιντς ξεσήκωσαν το «Έλαντ Ρόουντ», όταν ο Σινιστέρα μείωσε σε 1-2 στο 47’, αλλά πολύ γρήγορα, στο 52’ ο Ζότα έδωσε ξανά δύο γκολ προβάδισμα στη Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ στην αντεπίθεση στο 64′ δεν έχασε την ευκαιρία για το 1-4 με την Λίβερπουλ να συνεχίζει να επιτίθεται και αν βρίσκει με τον Ζότα στο 73′ το 1-5 και τον Νούνιεζ στο 90 το 1-6.

Στην Φλωρεντία, Φιορεντίνα και Αταλάντα αλληλοεξουδετερώθηκαν στο κρίσιμο ματς για τη μάχη της Ευρώπης και έμειναν στο 1-1. Οι Μπεργκαμάσκι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 37ο λεπτό με ωραία προσπάθεια του Μέλε, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε στο 56ο λεπτό με πέναλτι ο Καμπράλ.

Στην Κολομβία χθες, σημειώθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας πριν το ντέρμπι της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Αμέρικα Ντε Κάλι.

Υπήρξαν τουλάχιστον 89 τραυματίες από τις μάχες που έγιναν εντός και εκτός του γηπέδου με το παιχνίδι να αναβάλλεται για σήμερα, όπου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στον μαγικό κόσμο του Champions League, σήμερα θα γίνουν γνωστά  τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Τσέλσι στις υποδέχεται την Ρεάλ, που παίζει στο Λονδίνο με όπλο το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί στο «Μαραντόνα» το Ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Νάπολι και την Μίλαν στη ρεβάνς του 1-0 των «ροσονέρι».

Την Τετάρτη έρχεται το μεγάλο ντέρμπι της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ