ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Champions League: Πρόκριση για την Μάντσεστερ Σίτι και τώρα… Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Champions League: Πρόκριση για την Μάντσεστερ Σίτι και τώρα… Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εκμεταλλεύεται το γλίστρημα του Ουπαμεκανό και η Μάντσεστερ Σίτι σφραγίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. 12ο γκολ για τον Νορβηγό στην εφετινή διοργάνωση και 1-0 μέσα στην Αλιάνζ Αρένα.

Με βάση και το 3-0 της Αγγλίας, οι «Πολίτες» είχαν το πάνω χέρι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, ακόμα και όταν ο Χάαλαντ αστόχησε σε πέναλτι στο πρώτο μέρος.

Η Μπάγερν πίεζε όσο μπορούσε και μια αντεπίθεση ήταν αρκετή για την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Το μόνο που κατάφεραν οι Βαυαροί, ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Κίμιχ στο 83’.

Στο άλλο χθεσινοβραδινό ματς, Ίντερ και Μπενφίκα έμειναν στο 3-3 στο Τζιουζέπε Μεάτσα, όμως χάρις τη νίκη τους με 2-0 στην Πορτογαλία, οι Ιταλοί βρίσκονται στους 4 του Champios League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Μπαρέλα, προτού ο Άουρσνες ισοφαρίσει στο 38’. Στο 65’ ήταν η σειρά του Λαουτάρο να βρει δίχτυα και να κλειδώσει την πρόκριση για τους νερατζούρι, ενώ το 3-1 πέτυχε ο Χοακίν Κορέα, με ένα αντάξιο της κλάσης του γκολ στο 18’.

Τα γκολ του Σίλβα στο 86’ και του Μούσα στην τελευταία φάση του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Σίγουρα μία ιταλική ομάδα στον τελικό, Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι ο ένας ημιτελικός και Μίλαν – Ίντερ ο άλλος.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ