ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σενάριο για Τικίνιο και Μπαρτσελόνα στην Ισπανία!

Σενάριο για Τικίνιο και Μπαρτσελόνα στην Ισπανία!

Ένα... τρελό σενάριο το οποίο αφορά τον Τικίνιο Σοάρες είδε το φως της δημοσιότητας στην Ισπανία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής ιστοσελίδας «Sport», o πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μποταφόγκο στη Βραζιλία, μπορεί να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρει πως αν ο Ντέκο αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Μπαρτσελόνα, τότε θα εισηγηθεί την απόκτησή του Τικίνιο από την Μποταφόγκο. Μεταγραφή η οποία μπορεί να γίνει με ένα πολύ μικρό ποσό, δηλαδη κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Για την ακρίβεια, η καταλανική ιστοσελίδα τονίζει: «Ο Ντέκο, που εκπροσωπεί τον Τικίνιο ως ατζέντης, βλέπει τον Βραζιλιάνο φορ ως εξαιρετική επιλογή για την επίθεση της Μπαρτσελόνα, πίσω από τον Λεβαντόφσκι».

Όπως και να ΄χει, ο Τικίνιο έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων αλλά και του κόσμου, καθώς μετράει 21 γκολ και έξι ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις από τον περασμένο Αύγουστο που μεταγράφηκε στην Μποταφόγκο από τον Ολυμπιακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ