ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι στήνονται οι «Δίκες» του Θωμαΐδη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι στήνονται οι «Δίκες» του Θωμαΐδη!

Δεν σταματάμε. Το redking.gr ξέρει το… δρόμο τους και δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία. Κάνει μια εκπομπή προπαγάνδας εις βάρος του Ολυμπιακού και του προέδρου του ο Κυριάκος Θωμαϊδης και νομίζει ότι κοροϊδεύει όλη την Ελλάδα.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, βγήκε ένας πρώην παρατηρητής. Ο Μιχάλης Κακουλίδης. Θέλησε να πει πως βγήκε από τους πίνακες επειδή δεν πήγε με το… σύστημα. Είπε και άλλα. Ότι του είχαν τάξει συναντήσεις με τον πρόεδρο της ενώσεώς του, ιστοριούλες για… αγρίους και… τίγρεις της ζούγκλας.

Γελάει όλος ο κόσμος. Εκτεθήκατε όλοι. Ας τα βλέπει ο κόσμος αυτά, για να ξέρει πως παίζουν και στήνουν όλο αυτό το βρόμικο παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού, του πρόεδρού του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά του κόσμου του!

Αρχικά, η εμφάνιση του Μιχάλη Κακουλίδη διαφημιζόταν από την… ομάδα του. Ας δούμε.. 

Ποιος είναι, όμως, πραγματικά ο Μιχάλης Κακουλίδης; Δείτε σχόλιά του, την φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας. Έτσι στήνει την εκπομπή του ο Κυριάκος Θωμαϊδης. Σε ένα βράδυ που θέλησαν να μας πείσουν ότι ο Μελισσανίδης μιλούσε με… όμορφο τρόπο στον παρατηρητή Κύρκο, στο ΟΑΚΑ! Δείτε και διαδώστε, να καταλαβαίνει και όλος ο κόσμος πως στήνουν τη «Δίκη» και το βρόμικο παιχνίδι τους εις βάρος μας!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νοθευμένο έγγραφο!

    Νοθευμένο έγγραφο!

    Το υφυπουργείο για την "αποκάλυψη" Θωμαΐδη σχετικά με την επιστολή Περάκη. Έτσι "στήνονται" οι "Δίκες"!

  • Ο Γραμμένος της ΕΠΣ Μακεδονίας...

    Ο Γραμμένος της ΕΠΣ Μακεδονίας...

    Ο πρόεδρος της Ένωσης εμπλέκεται σε υπόθεση με πλαστές ταυτότητες προπονητών. Η ΕΠΟ παρέπεμψε την υπόθεση στην Δικαιοσύνη.

  • Γίνε και εσύ... Δικαστής!

    Γίνε και εσύ... Δικαστής!

    Τα προηγούμενα χρόνια μας είχε "ζαλίσει" ο Αλαφούζος με τους τακτικούς Δικαστές. Και τώρα που αυτοί δικάζουν, δεν του αρέσουν οι αποφάσεις τους!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ