ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νοθευμένο έγγραφο!

Νοθευμένο έγγραφο!

Εμείς τα έχουμε γράψει εδώ στο redking.gr εδώ και καιρό. Για τον τρόπο που "στήνονται" οι "Δίκες" και τον τρόπο με το οποίο προετοιμάζεται η εν λόγω εκπομπή! Χθες το βράδυ η νέα "αποκάλυψη" ήταν το έγγραφο της εσωτερικής αλληλογραφίας ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον πρόεδρο της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπή Παναγιώτη Περάκη.

Με την πλευρά του υφυπουργείου να περνά την Τρίτη στην αντεπίθεση και να σχολιάζει πως "το απόσπασμα που κυκλοφόρησε χθες στα ΜΜΕ ως δήθεν προερχόμενο από τον πρόεδρο της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, κ. Παναγιώτη Περάκη είναι νοθευμένο". Δηλαδή ότι δεν είναι αληθινό και πως στη "Δίκη" παρουσίασαν ό,τι ήθελαν για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους κύκλους.

Με το σχόλια από την πλευρά του υφυπουργείου, για την "αποκάλυψη" από τη χθεσινή εκπομπή, να είναι πως "Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού δεν διαψεύδει την ύπαρξη εσωτερικής αλληλογραφίας για το εκλογικό σύστημα των Ομοσπονδιών. Ωστόσο, απόσπασμα που κυκλοφόρησε χθες στα ΜΜΕ ως δήθεν προερχόμενο από τον πρόεδρο της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, κ. Παναγιώτη Περάκη είναι νοθευμένο. Δεν ανταποκρίνεται στο ύφος του υποτιθέμενου συντάκτη, ουδέποτε θα χρησιμοποιούσε πρώτο πληθυντικό αριθμό στην αλληλογραφία αυτή, ούτε τέλος τα αναφερόμενα αποτελούν ακριβές απόσπασμα. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί προϊόν παρέμβασης συγκεκριμένων κύκλων γνωστών στο Υπουργείο".

Κοινώς ότι μετάφεραν ό,τι ήθελαν και όπως ήθελαν για τους δικούς τους σκοπούς! Έτσι "στήνονται" κάθε φορά οι "Δίκες"! Με αναληθή και ανακριβή στοιχεία. Όπως γίνεται με τις "αποκαλύψεις" και τις "συνομιλίες" που δεν τις βλέπουμε σε έγγραφα αλλά σε κάρτες. Τυχαίο όλο αυτό; Δεν νομίζουμε και αυτό το έχετε καταλάβει πλέον όλοι σας...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ