ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πως ξεφτιλίστηκαν Θωμαΐδης, ΣΚΑΪ και ΣΠΟΡ FM

Πως ξεφτιλίστηκαν Θωμαΐδης, ΣΚΑΪ και ΣΠΟΡ FM

Έτσι είναι. Αν οι «σύμβουλοί» σου δεν ψάχνονται καλά, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δίκη», ο Κυριάκος Θωμαΐδης παρουσίασε ένα θέμα. Διαβάστε και το χαρακτηριστικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM για να καταλάβετε:

«Όλα τα 'χαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα... κατά φαντασία παιχνίδια μας έλειπαν!

Όπως αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» (με επίσημο έγγραφο και δη υπογεγραμμένο), η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ερευνά αγώνα που ΔΕΝ έγινε ποτέ, ως ύποπτο προς χειραγώγηση!

Πιο συγκεκριμένα, στην ελληνική ομοσπονδία διεξάγουν δικαστική έρευνα για το ματς μεταξύ... Πανελευσινιακού-Πανιωνίου τη σεζόν 2015-16, το οποίο -όπως αναφέρεται στο έγγραφο- μάλιστα ολοκληρώθηκε με... σκορ 3-1!

Φυσικά πρόκειται για δύο ομάδες διαφορετικής κατηγορίας (στη Football League ο Πανελευσινιακός) που δεν συναντήθηκαν ποτέ και πουθενά. Ούτε στο Κύπελλο. Επική γκάφα που επιβεβαιώνει πως έχει χαθεί -ολίγον τι- η μπάλα στην ΕΠΟ».

Καταλάβατε; Τα… κατά φαντασία παιχνίδια λένε.

Βέβαια, αν έψαχναν λίγο περισσότερο, θα έβλεπαν πως ματς ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Πανιώνιο υπήρξε. Έγινε στις 20 Μαϊου 2015, ήταν η φιέστα ανόδου του Πανελευσινιακού και τη νίκη την είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι με 1-3.

Βλέπετε και φωτογραφία από το ματς να ακολουθεί. Ποιος, όμως, να βγει και να πει «γράψτε λάθος»; Ο Θωμαΐδης; Ο ΣΚΑΪ; Οι υπόλοιποι «σύμβουλοι» του ΣΠΟΡ FM;

 

PHOTO GALLERY

Πως ξεφτιλίστηκαν Θωμαΐδης, ΣΚΑΪ και ΣΠΟΡ FM

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ