ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαθεοδώρου σε "πονάει" ο Θρύλος

Παπαθεοδώρου σε

Ένα ακόμα "ρεσιτάλ" κόμπλεξ από τον Βασίλη Παπαθεοδώρου μέσω ΣΚΑΪ. Το βράδυ της Κυριακής σύγκρινε μια φάση στο ματς Καλλονή-ΑΕΚ με μια του Καλλονή-Ολυμπιακός. Και λέγοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και είχε δοθεί εκείνο για το Θρύλο, τόνισε ότι η παράβαση δίνεται ανάλογα με τη φανέλα της ομάδας που είναι στο ματς. Τον "πονάει" πολύ ο Ολυμπιακός...

Γιατί στη συνέχεια έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Ο Βαρούχας του εξήγησε τι σημαίνει φυσική θέση στο χέρι, του ανέλυσε και τις δύο φάσεις και τις διαφορές που είχε με ακριβή τρόπο, αλλά ο Βασίλης Παπαθεοδώρου δεν το δέχθηκε. Έριξε τη... λάσπη του για μια ακόμα φορά στους "ερυθρόλευκους". Εξάλλου δεν κάνει και τίποτα άλλο.

Στο φινάλε, όμως, μετά την μεγάλη του προσπάθεια για να πείσει το κοινό ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία, είπε την ατάκα της βραδιάς. "Δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε το χέρι είναι σε φυσική θέση, αλλά..." Εάν δεν μπορείς να το κάνεις, καλύτερα μην μιλάς Βασίλη. Εκτίθεσαι στην προσπάθεια να πετύχει τον σκοπό σου με κάθε τρόπο! Ακόμα κι όταν δεν ξέρεις και το παραδέχεσαι! Τόσο πολύ στην προσπάθειά που κάνεις να γίνει αρεστός σε αυτούς που σε... συμπαθούν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ