ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βγάζετε κόμπλεξ για τον Ολυμπιακό!

Βγάζετε κόμπλεξ για τον Ολυμπιακό!

Η "μεθοδολογία" είναι πλέον γνωστή. Ρίξε, ρίξε "λάσπη", κάτι θα μείνει... Στο πρώτο τους θέμα εμπλέκουν έμμεσα τον Ολυμπιακό με ένα θέμα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Το γεγονός ότι εμφανίζονται τα ονόματα των Σούρερ και Κοβάσεβιτς στη λίστα με το Panama Papers. Με τίτλο "πρώην παίκτες του Ολυμπιακού μπλεγμένοι στα Panama Papers!"

Βγάζουν κόμπλεξ στο "αντικειμενικό" sdna για τον Ολυμπιακό! Γιατί ψέματα είναι; Το θέμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που έχουν παρουσιάσει. Η όποια εμπλοκή μπορεί να υπάρχει με τους δύο ποδοσφαιριστές -αν υπάρχει- δεν έχει καμία σχέση με το Θρύλο. Μέσα στο κείμενο διαβάζουμε ξεκάθαρα ότι αφορά το διάστημα που ήταν ποδοσφαιριστές της Σοσιεδάδ.

Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από το άρθρο του sdna "Σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνουν στη δημοσιότητα ισπανικές εφημερίδες, στα χιλιάδες έγγραφα που βγήκαν στη δημοσιότητα βρίσκονται και τα ονόματα δύο ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού: του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Γκαμπριέλ Σούρερ. Όλα έγιναν την περίοδο που οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ"

Για κάτσε... Αφού όλα έγιναν την περίοδο που οι δύο παίκτες αγωνίζονταν στην ισπανική ομάδα, γιατί χρησιμοποιείτε στον τίτλο και το όνομα του Ολυμπιακού και γιατί τους βάζετε στη φωτογραφία με τις φανέλες του Θρύλου; Είναι απλό... Βγάζετε κόμπλεξ με τους μόνιμους πρωταθλητές. Καθημερινά ρίχνετε "λάσπη" στη λογική ότι στο τέλος κάτι θα μείνει.

Κι επειδή η δύναμη της εικόνας κάνει τη διαφορά και μένει αρκετά στον εκάστοτε αναγνώστη, έχει "φτιάξει" ένα πολύ ωραίο story. Όποιος δεν διαβάζει ολόκληρο το άρθρο, θα πιστέψει ότι το θέμα έχει να κάνει με την περίοδο που Σούρερ και Κοβάσεβιτς αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό!

Μετά, όμως, μην μιλάτε για αντικειμενική ενημέρωση με σλόγκαν τύπου "Πόση αλήθεια αντέχεις;" Γιατί αυτό που κάνετε δεν είναι σε καμία περίπτωση αντικειμενική δημοσιογραφία, αλλά κάτι άλλο... Που, όπως έχει αποδειχθεί, το έχετε "δουλέψει" πάρα πολύ...Στο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ