ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

SOS! Μπορείτε να βοηθήσετε;

SOS! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Φανταζόμαστε θα διαβάσατε τη δήλωση του Γιόζιπ Μίσιτς που μιλούσε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, σωστά; Αν δεν την έχετε δει, μπορείτε να το κάνετε και τώρα, δεν υπάρχει θέμα.

Τώρα που σιγουρευτήκαμε ότι την έχετε δει, πάμε και στο κυρίως θέμα. Ιστοσελίδα που «λέει» ότι παρουσιάζει αλήθειες και που ποτέ δεν ρίχνει λάσπη και δεν κάνει προπαγάνδα, έχει κανονικά την είδηση με τις δηλώσεις του Μίσιτς. Για ένα λεπτό, όμως. Δεν είδαμε πουθενά το κομμάτι με τη δήλωση του Μίσιτς για τον Ολυμπιακό.

Το διαβάσαμε και δεύτερη φορά μπας και μας ξέφυγε, αλλά πουθενά! Δεν μπορεί, τα παιδιά θα έκαναν λάθος. Δεν πιστεύουμε ότι απλά δεν έβαλαν το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί... απαγορεύεται!

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι απλά διέγραψαν εκείνο το κομμάτι που δήλωνε ο Μίσιτς πως ο Ολυμπιακός είναι υπερβολικά καλή ομάδα για να χάσει τη διαφορά στα πλέι οφ.

SOS! Μπορείτε να βοηθήσετε; «Χάθηκε» η δήλωση του Μίσιτς στο σάιτ της... αλήθειας, στο σάιτ που δεν ρίχνει λάσπη, στο σάιτ που δεν πολεμάει τον Ολυμπιακό, στο σάιτ που δεν κάνει προπαγάνδα.

Μπορείτε να βοηθήσετε;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ