ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ιστορικό ματς στη Βρέμη!

Το ιστορικό ματς στη Βρέμη!

Άρωμα Ολυμπιακού έχει το «Blast from the Past» της Cosmote TV αυτήν την Κυριακή, μιας και στο επίκεντρο της εκπομπής θα βρεθεί το ιστορικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Το ιστορικό ματς Βέρντερ Βρέμης – Ολυμπιακός (σεζόν 2007-2008), όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κερδίσουν με 1-3 στο Βέζερ στάντιον, επιτυγχάνοντας το πρώτο διπλό στην ιστορία τους στο Champions League θα ξαναζήσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Blast from the Past» (Κυριακή 31/5, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD). Ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής θα βρεθεί στο στούντιο της COSMOTE TV και θα αποκαλύψει στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσόχο τις σκέψεις που είχε πριν και κατά τη διάρκεια του ματς, αναλύοντας τις πιο κρίσιμες φάσεις του αγώνα.

Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Άκη Στολτίδη, ο οποίος με γκολ του στον ιστορικό αγώνα άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής, καθώς και του αρχηγού του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, θυμάται λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στη Βρέμη. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα προβληθεί και βίντεο με τα ματς στα οποία ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο UEFA Champions League.

Το «Blast from the Past» προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21.00, στο COSMOTE SPORT 1 HD. Η εκπομπή κάνει αναδρομή σε ιστορικές στιγμές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, προβάλλοντας και σχολιάζοντας επιλεγμένους αγώνες από Premier League, Bundesliga, La Liga Santander, αλλά και από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, Champions League και Europa League. Τους αγώνες  σχολιάζει και αναλύει η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT HD».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ