ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη…» (video)

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη…» (video)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» για τις μαγικές της συναυλίες στο Παλλάς, τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που δε θέλει να γίνει γιαγιά!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρίσκεται για πέντε μαγικές παραστάσεις στο Παλλάς στις 25 & 31 Δεκεμβρίου, και στις 1,5 και 6 Ιανουαρίου.

«Το 1997 που ήρθα στην Αθήνα, είχα πει ότι αν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα φανταζόμουν θα γυρνούσα πίσω. Όπως και γύρισα. Όταν τελείωσε η σεζόν από τις “Χάντρες” που ήμουν την πρώτη χρονιά, γύρισα Θεσσαλονίκη επειδή δεν είχα κάποια άλλη πρόταση συνεργασίας», αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου για το ξεκινήμά της στην Αθήνα.

«Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν επιπλωμένο. Είχα μόνο τη βαλίτσα τη δική μου και της κόρης μου. Τις φόρτωσα και γύρισα στην πόλη μου», εξήγησε, προσθέτοντας ότι «Μετά ήρθε η πρόταση για δίσκο».

«Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριστήκαμε πολύ παλιά, στη Θεσσαλονίκη. Είχα πάει να τραγουδήσω στον “Πρωινό καφέ”, που είχαν έρθει τότε και έτσι γνωριστήκαμε. Η χημεία μας προέκυψε από την πρώτη στιγμή», είπε για τη γνωριμία της και τη φιλία που ανέπτυξε με την Ελένη Μενεγάκη.

«Η πρόταση που δέχτηκα για το X-Factor ήταν για την κριτική επιτροπή. Και είπα ότι αν ήταν να πάω στην τηλεόραση, θα πήγαινα να κάνω την παρουσιάστρια και όχι την κριτή», είπε ακόμα σχετικά με όσα είχαν ακουστεί ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του X-Factor που έρχεται στο MEGA. «Αν το MEGA μου έκανε πρόταση για την παρουσίαση θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά θα ήθελα να κάνω ό,τι θέλω», πρόσθεσε.

«Όταν είχα κάνει το χριστουγεννιάτικο σόου στο MEGA, μιλούσαμε με τον κ. Μαρινάκη και είχα δει τη σειρά “Έξαψη” και του είπε ότι θέλει μια διαφορετική μουσική. Και μου είπε να πω ένα τραγούδι και του είπα να γράψει στίχους, γιατί ήξερα ότι γράφει. Μετά ήρθε και το “Υπάρχω για σένα”», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλώντας για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε ότι «Σε δέκα χρόνια από τώρα θα ήθελα να είμαι ευτυχής, να γελάω, να είναι τα παιδιά μου καλά. Γιαγιά δε θα ήθελα να είμαι».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ