ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η δράση της Θύρας 7 Πειραιά

Η δράση της Θύρας 7 Πειραιά

Ο λαός του Ολυμπιακού δείχνει πάντα ότι έχει έναν σύνθετο ρόλο, προσφέροντας στην κοινωνία, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες. Και φέτος τις γιορτές κάνουν μια ακόμα αξιέπαινη κίνηση. Συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ρούχα που θα δοθούν στην Αλληλεγγύη Πειραιά.

Κι όπως αναφέρει η σχετική τους ανακοίνωση "Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τρία αδέρφια μας, ο Κωστής, ο Ιάσωνας και η Πάολα, σε συνεργασία με την ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ, διοργανώνουν συλλογή τροφίμων, ρούχων (ανδρικών - γυναικείων - παιδικών - bebe), με σκοπό στο τέλος του χρόνου να τα παραδώσουμε στην Αλληλεγγύη Πειραιά (http://solidaritypiraias.blogspot.gr/) και να βοηθήσουμε έτσι τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Καλούμε όλα τα μέλη μας, τους υπόλοιπους συνδέσμους, Αττικής, Επαρχίας, αλλά και τον απλό κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να συμμετέχει όσο αντέχει η τσέπη του καθένα, σε αυτή την προσπάθεια. Ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια, ένα φούτερ, ένα παιδικό φορμάκι, είναι σημαντικά για αυτούς τους ανθρώπους.

Οι παραδόσεις θα γίνονται καθημερινά στον σύνδεσμο μας: Ελευθερίου Βενιζέλου 65 & Γρηγορίου Λαμπράκη και ώρες: 18:30 - 20:30".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7

    Ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7

    Τοποθετείται για το κλείσιμο της Θύρας 13 του "Απ. Νικολαΐδης" μέχρι το τέλος της σεζόν

  • Το κοινωνικό πρόσωπο της Θύρας 7 Πειραιά

    Το κοινωνικό πρόσωπο της Θύρας 7 Πειραιά

    Μέχρι στιγμής η πρωτοβουλία τους για την Αλληλεγγύη Πειραιά έχει επιτυχία, καθώς έχουν συγκεντρώσει 34 κούτες με χρήσιμα προϊόντα

  • Ο

    Ο "Τσόρι" στο πλευρό του Βαγγέλη

    Ο Αργεντινός και πολλοί οπαδοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 7 Πειραιά για να βοηθήσουν τον αδερφό μας

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ