ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΕΦ! Τα εισιτήρια για τον ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό του Ολυμπιακού!

ΟΛΟΙ ΣΕΦ! Τα εισιτήρια για τον ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στο χάντμπολ και στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης στην έδρα του, με «όπλο» τον κόσμο του, μπορεί να ολοκληρώσει την υπέρβαση κόντρα στην Βάλουρ και να γράψουν ιστορία.

Για να συμβεί, όμως, αυτό, πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας ως ΓΑΥΡΟΙ και να γεμίσουμε το ΣΕΦ και να το μετατρέψουμε σε «κολαστήριο» για τους Ισλανδούς και να ωθήσουμε την ομάδα του Μπάμπιτς προς την ανατροπή και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Τα εισιτήρια για την μεγάλη και ιστορική αναμέτρηση στο Φάληρο, κυκλοφόρησαν και τα… εξαφανίζουμε.

Θυμίζουμε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι ο τελικός του EHF European Cup με αντίπαλο τη Βαλούρ, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Ο ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/05) και ώρα 20:00. Γεμίζουμε το ΣΕΦ για να διεκδικήσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα (20/05, 11:00) και θα πραγματοποιείται ως εξής :

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών (από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης) και από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ