Πρωτάθλημα ξανά!
Αυτός είναι ο Θρύλος, αυτοί είναι οι μάγκες του Τριλίνι! Μάγκικα και δίκαια, κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Handball Premier, κερδίζοντας στον τέταρτο τελικό την ΑΕΚ με 31-27, μέσα στην έδρα της!
Οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο παιχνίδι και επέβαλαν τον ρυθμό τους, παλεύοντας σε κάθε φάση σε άμυνα και επίθεση. Με εξαιρετική εμφάνιση, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πάρουν τα ηνία ούτε μία στιγμή και έτσι έφτασαν στη νίκη με 31-27.
Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το 6ο πρωτάθλημα στο τμήμα χάντμπολ Ανδρών και τρίτο συνεχόμενο, σε μία μαγική σεζόν με απόλυτη κυριαρχία και τρεμπλ στην Ελλάδα
Με αυτήν την κούπα, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος μετράει 344 τίτλους στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα!
Πιο αναλυτικά, στο ξεκίνημα του ματς, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως ισοφάρισε σε 2-2, με τέρματα των Μιχαηλίδη και Τζίμπουλα, στο 3ο και στο 4ο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν ξανά πίσω με δύο γκολ (9-7, 10-8), όμως ανέβασαν «στροφές» και προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο ματς (12-13), με ωραία προσπάθεια του Σλίσκοβιτς (23:40). Στο 25ο λεπτό, με γκολ του Τσαναξίδη, ο Θρύλος ξέφυγε με +2 (12-14), όμως «έκλεισε» το ημίχρονο πίσω με 16-15.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ολυμπιακός έμεινε για πρώτη φορά πίσω με τρία τέρματα (19-16), όμως αφού μείωσε σε 19-18, με τον Παπάζογλου (34:10), προσπέρασε με 20-19, με τον Σλίσκοβιτς στο 36ο και 37ο λεπτό. Ο Σλίσκοβιτς «χτύπησε» ξανά (38:50) και έφτασε τα επτά προσωπικά γκολ, για το 21-20 των «ερυθρόλευκων», ενώ ο Παπάζογλου έδωσε «αέρα» +2 (21-23), στο 41:39. Στη συνέχεια, ο Θρύλος ξέφυγε με +3 (22-25, 23-26), με δύο τέρματα του Παπάζογλου (46:26, 47:39), με τον Σλίσκοβιτς να δηλώνει ξανά «παρών» και να ανεβάζει τη διαφορά στο +4 (23-27), σε ένα κρίσιμο σημείο του τελικού (50:29). Ανάλογη η εικόνα και στη συνέχεια, με τον Παπάζογλου (59:22) να διαμορφώνει το τελικό 31-27.









