ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με Παπουτσάκη και Φιλιππάκο

Με Παπουτσάκη και Φιλιππάκο

Με την πρωταθλήτρια Αντωνία Παπουτσάκη και τον Νίκο Φιλιππάκο θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός στο Elite Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών – Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 έως 20 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Συνολικά 90 Πυγμάχοι θα λάβουν μέρος στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, η οποία ξεκινάει την Πέμπτη και θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Ζάππειο. Στους αγώνες μετέχουν 35 σωματεία και 80 Elite πυγμάχοι άνδρες και γυναίκες με τους "ερυθρόλευκους" αθλητές να είναι έτοιμοι για διακρίσεις.

Η Αντωνία Παπουτσάκη θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κατέκτησε πέρσι μέσα στη Λεωφόρο, ενώ ο Νίκος Φιλιππάκος προέρχεται από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κρίνονται πολλά για τους πυγμάχους, αφού θα επιλεγούν οι καλύτεροι για να συμμετάσχουν στο Κύπελλο Επίλεκτων και θα προταθούν επίσης στην ΑΙΒΑ για το APB Επαγγελματικό Πρωτάθλημα για το έτος 2016. Οι πυγμάχοι ειδικά στις μεσαίες κατηγορίες θα πρέπει να έχουν κάνει 3 και 4 νίκες προκειμένου να ανακηρυχθούν Πρωταθλητές.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 17/12/2015, ώρα έναρξης 17:00

Παρασκευή 18/12/2015, ώρα έναρξης 17:00

Σάββατο 19/12/2015, ώρας έναρξης 12:00

Κυριακή 20/12/2015, ώρα έναρξης 12:00

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Επιτυχίες και μετάλλια για την Πυγμαχία

    Επιτυχίες και μετάλλια για την Πυγμαχία

    Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η ομάδα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων 2016, το οποίο διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία

  • Εντυπωσιακή αρχή!

    Εντυπωσιακή αρχή!

    Η Αντωνία Παπουτσάκη νίκησε με νοκ άουτ την Παρασκευή Τσιάνου. Αύριο θα διεκδικήσει την είσοδο στον τελικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ