ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για 19η σερί χρονιά πρωταθλητής!

Για 19η σερί χρονιά πρωταθλητής!
Book Small Mobile

Για 19η χρονιά στη σειρά ο Αιμίλιος Παπαθανασίου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία ΣΤΑΡ. Ο ιστιοπλόος του Θρύλου συνεχίζει να συλλέγει τίτλους και κούπες, αποδεικνύοντας πως τα χρόνια περνούν, αλλά ο ίδιος δεν χάνει ούτε την όρεξή του για πρωτιές, ούτε τις δυνάμεις και τις αντοχές του.

Και αυτό το εντυπωσιακό σερί που έχει αποτελεί ρεκόρ. Σε μια περίοδο που η Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδίοα αναβάθμισε την κλάση. Πλέον, ο τελικός του Star Sailors League θα είναι εφάμιλλος του America’s Cup, του Volvo Ocean Race, του World Match Racing Tour και του Extreme Sailing Series.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα το διοργάνωσε ο ΝΟΤΚ υπό την αιγίδα της ΕΙΟ. Έτρεξαν τέσσερα σκάφη και ο Παπαθανασίου, που είχε πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα (ΝΟΠΦ), κέρδισε και τις πέντε ιστιοδρομίες που έγιναν.

Έτσι, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρώτη θέση με 4 βαθμούς. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Γιώργος Ζεϊμπάρης - Πάχος Παπαστεφάνου με 8 βαθμούς, ενώ την 3η κατέκτησαν οι Δημήτρης Ψωμιάδης- Στέλιος Νούτσος με 11 βαθμούς ποινής, αντίστοιχα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ξανά στο βάθρο ο Αιμίλιος

    Ξανά στο βάθρο ο Αιμίλιος

    Μια ακόμα διάκριση για τον Παπαθανασίου στο Βιαρέτζιο της Ιταλίας, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ