ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

3 τρόπαια ήδη. Και που είστε ακόμα...

3 τρόπαια ήδη. Και που είστε ακόμα...

Τη μία κούπα μετά την άλλη έχει αρχίσει να προσθέτει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στη συλλογή του. Αρχές Φλεβάρη και ήδη ο αριθμός τροπαίων που έχει κατακτηθεί, για το 2019, έχει φτάσει στα 3, μετά και τον τίτλο που πήραν οι Άνδρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Την αρχή, για το 2019, έκανε το τμήμα Πόλο Ανδρών. Ο Θρύλος του Θοδωρή Βλάχου νίκησε 6-4 τη Βουλιαγμένη, στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο Καρπενήσι στις 19 Ιανουαρίου και σήκωσε το πρώτο τρόπαιο του Ερασιτέχνη για το νέο έτος, το 20ό Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος.

Το δεύτερο τρόπαιο ήρθε μερικές μέρες μετά. Στις 27 Ιανουαρίου. Το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών κατέκτησε το League Cup «Νίκος Σαμαράς», νικώντας 3-1 σετ το Φοίνικα Σύρου και στον δεύτερο τελικό. Αυτό ήταν το 6ο League Cup του Θρύλου.

Το τελευταίο (χρονικά, εννοείται) τρόπαιο ήρθε το βράδυ της 10ης Φλεβάρη από τους Άνδρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Μάλιστα, οι 74,5 βαθμούς που συγκέντρωσαν, αποτελεί ρεκόρ συγκομιδής για τον Κλειστό Στίβο.

Είπαμε, 3 κούπες, αρχές Φλεβάρη. Και που είστε ακόμα...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ