ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τελειώσαμε με 5/7, αρχίζουμε για το 6/6!

Τελειώσαμε με 5/7, αρχίζουμε για το 6/6!

Άκρως θετικός κρίνεται ο έως τώρα απολογισμός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην αγωνιστική περίοδο 2018-19. Μάλιστα, μετά το αποτέλεσμα στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλεϊ Ανδρών και την απώλεια (διεκδίκησης) του τροπαίου, ολοκληρώθηκαν οι «ερυθρόλευκες» παρουσίες στα φετινά Κύπελλα όλων των τμημάτων, ενώ με το σημερινό παιχνίδι στο Ρέντη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανναξιακό, για το Βόλεϊ Γυναικών, ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα.

Τι «λέει» ο απολογισμός; 5/7 Κύπελλα! Δεν το λες και άσχημο, έτσι; Ας τα δούμε...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε, κατά σειρά, στη φετινή αγωνιστική περίοδο τα εξής Κύπελλα:

1. Το Κύπελλο Ελλάδας στο Πόλο Ανδρών, νικώντας 6-4 τη Βουλιαγμένη. Στις 19 Ιανουαρίου 2019.
2. Το League Cup «Νίκος Σαμαράς», επικρατώντας 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου και στους δύο τελικούς. Την κούπα τη σήκωσε στις 27 Ιανουαρίου.
3. Το Κύπελλο Ελλάδας στο Χάντμπολ, σαρώνοντας 23-13 την ΑΕΚ. Στις 16 Μαρτίου.
4. Το Κύπελλο Ελλάδας στο Μπάσκετ Γυναικών, επικρατώντας 78-69 της Νίκης Λευκάδας. Στις 24 Μαρτίου.
5. Το Κύπελλο Ελλάδας στο Βόλεϊ Γυναικών, νικώντας 3-1 σετ τον ΑΟ Θήρας. Στις 6 Απριλίου.

Όσο για τα 2 Κύπελλα που έχασε ο Ερασιτέχνης; Το Κύπελλο Ελλάδας στο Πόλο Γυναικών, μετά την ήττα από τη Βουλιαγμένη στον τελικό, το Κύπελλο Ελλάδας στο Βόλεϊ Ανδρών, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Πλέον, το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, εκεί όπου στόχος είναι το απόλυτο. Δηλαδή, το 6/6, σε Πόλο Ανδρών και Γυναικών, Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Χάντμπολ και Μπάσκετ Γυναικών. Και αρχίζουμε από το γυναικείο Βόλεϊ, όπου η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς υποδέχεται απόψε, στις 18:00, τον Πανναξιακό, στον πρώτο τελικό, για το πρώτο βήμα για την κούπα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ