ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο

Χάλκινο μετάλλιο

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα για το τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου. Ο "ερυθρόλευκος" πυγμάχος, παρότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί χέρι, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Σημαντική στιγμή για τον αθλητή του Θρύλου που εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα και εκπροσώπησε το μεγαλύτεροι ελληνικό σύλλογο στους αγώνες που διοργάνωσαν από κοινού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας/Υ.Φ.Α.Α., η Ε.Ο. Πυγμαχίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, ενώ έτυχαν και της συνδρομής των Δήμων Λεβαδέων και Διστόμου, Αράχωβας Αντίκυρας, υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Στους τριήμερους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό και το Πυροσβεστικό Σώμα. Στο Πρωτάθλημα μετείχαν περισσότεροι από 30 αθλητές και ανάμεσα τους μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες πυγμάχους, μέλη Εθνικών Ομάδων. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ήρωα αστυνομικού Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος την 17/6/2013, στο Δίστομο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με Παπουτσάκη και Φιλιππάκο

    Με Παπουτσάκη και Φιλιππάκο

    Θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στο Elite Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών - Γυναικών

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ