ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«70.000 Μέλη & Φίλαθλοι! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε»

«70.000 Μέλη & Φίλαθλοι! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε»

Τις 70.000 Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου έφτασε αισίως ο Ολυμπιακός και ο Ερασιτέχνης ευχαρίστησε τον κόσμο για την έμπρακτη στήριξη. Γίνεται αντιληπτό πως ο στόχος που έχει τεθεί είναι κοντά και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει νέα «επίθεση» αγάπης.

Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, βοηθάμε όλα τα τμήματά του να παραμείνουν σε ρόλο πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Φτάσαμε τις 70.000 Μέλη & Φιλάθλους! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε! Πλησιάζουμε στις 25.000 Κάρτες Μέλους και τις 75.000 Κάρτες Φιλάθλου που αποτελούν τον αρχικό στόχο της διοίκησης βάσει προϋπολογισμού.

Μπορούμε να φτάσουμε τον αριθμό των 30.000 Μελών και των 100.000 υποστηρικτών μέσω της Κάρτας Φιλάθλου!

Οι 23.400 εγγεγραμμένα μέλη και 46.600 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον!

Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο!

Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη!

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι», αναφέρει η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ