ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εμείς θα σε νικάμε και εσύ θα προσκυνάς...

Εμείς θα σε νικάμε και εσύ θα προσκυνάς...

Τα... γλέντια του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ είναι αμέτρητα. Σε όλα τα αθλήματα, σε κάθε τμήμα. Όπου τον βρίσκει, τον «κερνάει» δίχως οίκτο και του αποδεικνύει, με πράξεις, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ότι αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο. Παντού!

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι σε 5 αναμετρήσεις που έδωσαν φέτος τα τμήματα του Ερασιτέχνη Θρύλου κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετρούν ισάριθμες νίκες. Με κάθε τρόπο, με κάθε σκορ. Μάγκικα και Πειραιώτικα. Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι πουθενά.

Το επιβεβαίωσε και η ομάδα Χάντμπολ των Πειραιωτών, η οποία επικράτησε με 26-22 του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάνοντας απλά και ωραία το 7/7.

Ωστόσο, είχαν προηγηθεί 4 ακόμα «χαστούκια» στο Δικέφαλο, όσον αφορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

Την... αρχή έκανε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, η οποία στις 19/10, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικράτησε με 83-40 του ΠΑΟΚ.

Στις 26/10, η ομάδα πόλο Ανδρών των Πειραιωτών, «βούλιαξε» με 20-5 τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της Α1. Βγήκαν μπρατσάκια κανονικά, όχι αστεία…

Στη συνέχεια, στις 4/11, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου «κάρφωσε» με 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία, για την πρεμιέρα της Volley League.

Από εκεί και πέρα, στις 10/11, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε, με τη σειρά της, με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ, στο Ρέντη, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συνεπώς, όπως γράφουμε και στον τίτλο, εμείς θα σε νικάμε και εσύ θα προσκυνάς...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ