ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα (photos)

Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα (photos)

Την Κιβωτό του Κόσμου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία των τμημάτων του πόλο Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών και μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μοιράζοντας χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά. Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Πάτερ Αντώνιο και τους ανθρώπους της Κιβωτού για το πολύ σημαντικό έργο του Οργανισμού καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Το προσωπικό της Κιβωτού ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την αμέριστη προσφορά και την στήριξή του, γεγονός σημαντικό για να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

«Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό να είμαστε και εμείς μέρος του έργου που κάνει η Κιβωτός. Είναι μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά που η ζωή δεν τους τα έχει φέρει τόσο εύκολα από μια τόσο τρυφερή ηλικία. Για εμάς τους αθλητές ήταν πάρα πολύ ωραίο, γιατί, όπως και για όλους, είναι ένα μάθημα  Πολλές φορές γκρινιάζουμε για πράγματα απλά και αυτά τα παιδιά με τις δυσκολίες τους, σου χαρίζουν ένα τεράστιο χαμόγελο και χαίρονται με πράγματα απλά όπως είναι μια γιορτή. Μια γιορτή στην οποία βρεθήκαμε και οι αθλητές του Ολυμπιακού, μοιράσαμε δώρα στα παιδιά, βλέπαμε τη χαρά στα πρόσωπα τους και πήραμε ένα μάθημα και εμείς από την αισιοδοξία τους. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους στην Κιβωτό για το έργο τους. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα μπροστά και στηρίζει τέτοιες ενέργειες και προσωπικά θα ήθελα να είμαι κάθε χρόνο σε τέτοιες δράσεις. Να ευχηθώ επίσης καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω από όλα και αγάπη. Ο καινούργιος χρόνος να απαλύνει τις πληγές όλων και να φέρει περισσότερη αγάπη και αισιοδοξία», δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Γιώργος Πετρέας, ανέφερε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε στην Κιβωτό, ανάμεσα σε όλα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, όχι μόνο αυτές τις μέρες αλλά και όλες τις υπόλοιπες του χρόνου. Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο καθώς είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους και ειδικότερα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Το σημαντικότερο από όλα είναι το χαμόγελο που σχηματίστηκε στα παιδικά προσωπάκια και η ενέργεια που πήραμε από αυτά ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμος με υγεία».

Τέλος, η Αγγελική Νικολοπούλου από το Μπάσκετ Γυναικών, δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφο να είσαι εδώ με τα παιδιά. Περάσαμε ωραίες στιγμές, τους χαρίσαμε χαμόγελα αλλά και αυτά πολλά περισσότερα σε μας. Μας αγκάλιασαν με την αγάπη τους και την ζεστασιά τους. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα σήμερα για εμάς και είναι όμορφο να μπορείς να ζεις αυτές τις στιγμές και ειδικά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Εύχομαι χαρά και ευτυχία στα παιδιά και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα».

 

PHOTO GALLERY

Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα (photos)
Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα (photos)
Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα (photos)
Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ